Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului contaorasanu.ro

1. Informatii despre site

Site-ul web contaorasanu.ro este proprietatea entitatii ORASANU CORNELIA-NICOLETA - EXPERT CONTABIL, CONSULTANT FISCAL (Conta Orasanu), cu sediul in Bucuresti,sector 1, CIF 26433830, inregistrata la MFP – ANAF, numit pe parcursul acestor termeni si conditii contaorasanu.ro

Datele noastre de contact
Numar de telefon: +4 0745 954 317 (disponibil intre orele 09:00 si 17:00 luni - vineri)
Adresa de email:  cabinet.orasanu@yahoo.com

Contaorasanu.ro este un site de prezentare al serviciilor oferite de ORASANU CORNELIA-NICOLETA - EXPERT CONTABIL, CONSULTANT FISCAL (Conta Orasanu),prin intermediul caruia puteti contacta reprezentantii firmei sau aveti posibilitatea de a va informa cu privire la serviciile oferite sau stiri din domeniu.

2. Proprietatea Intelectuala

Continutul contaorasanu.ro, inclusiv design-ul si experienta de utilizare a acestuia precum si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea contaorasanu.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea contaorasanu.ro.

In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

3Neangajarea raspunderii:
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor si serviciilor Conta Orasanu. Conta Orasanu nu va acorda nici o garantie referitoare la:

–evitarea utilizarii a nevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Conta Orasanu nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la serviciile Conta Orasanu, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.contaorasanu.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Conta Orasanu in lipsa unor acorduri ulterioare.

4. Obiectivul continutului site-ului:

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Conta Orasanu nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze Conta Orasanu prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului in cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

5. Informatii personale:

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciile Conta Orasanu, dar poate include si alte informatii aflate in strânsa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

6. Comunicarea cu vizitatorii site-ului:

Metodele prin care vizitatorii site-ului initiaza contactul cu noi sunt: chat online, adresa de e-mail, numar de telefon, formularele prezente pe site.

Aceasta contactare are loc pentru a cere informatii despre serviciile noastre, pentru a ne solicita oferte de pret, pentru a ne consulta parerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plata.

Initierea contactului de catre d-voastra il consideram / reprezinta consimtamântul d-voastra pentru a vi se raspunde inapoi, a vi se furniza informatiile, a primi detalii de plata sau orice informatie solicitata.

Ulterior desfasurarii comunicarii initiale, Conta Orasanu  isi stabileste ca interes legitim posibilitatea de a va transmite si comunica informatii ulterioare, relevante solicitarii d-voastra, fara a avea caracter de newsletter. Aceste informatii pot aparea in urma imbunatatirii produselor noastre, lansarea de servicii noi care vin in ajutorul d-voastra sau aspecte care au legatura cu tematica discutata. Comunicarea se va realiza prin intermediul e-mail-ului, telefonului, alte aplicatii utilizate pentru comunicare intre parti.

7. Schimbari ale site-ului:

Contaorasanu.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, contaorasanu.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

8. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti:

Anumite parti ale continutului publicat pe contaorasanu.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care contaorasanu.ro are relatii contractuale in acest sens. Contaorasanu.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, contaorasanu.ro nu este responsabil de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 9. Informatiile oferite prin intermediul site-ului:

Orice persoana care viziteaza site-ul www.contaorasanu.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Conta Orasanu in vederea transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct,solutionarea de catre Conta Orasanu a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site), alte activitati intreprinse de Conta Orasanu si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Conta Orasanu va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu directivele GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

10.Modificarea prezentelor Termeni si Conditii:

Contaorasanu.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, contaorasanu.ro va putea notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document.

Te rugam sa citesti, de asemenea, Politica noastra privind procesarea datelor cu caracter personal si Politica Cookies pentru mai multe detalii despre datele pe care le colectam prin intermediul website-ului nostru (formulare de contact, e-mail, telefon), modul in care le colectam si modul in care le poti gestiona.

11. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul contaorasanu.ro (Conta Orasanu).

TOP